Ness achiziționează Cassa Cloud

Suntem încântați să primim Cassa Cloud în familia Ness. Cassa Cloud este o companie europeană de consultanță cu experiență în implementarea, customizarea și integrarea modulelor salesforce.

Practicile noastre

Ness a numit Practici Chartered pentru a promova competențele și capacitățile noastre tehnice la nivel global. Aceste practici explorează tehnologiile emergente, creează soluții de accelerare și IP, împărtășesc cele mai bune practici și facilitează schimbul de cunoștințe între inginerii Ness din toate locațiile noastre. Practicile Ness asigură clienților noștri acces global la cele mai bune expertize în domeniul ingineriei pentru a se potrivi nevoilor lor, indiferent de locație. Clienții profită de expertiza noastră de Practici pentru a accelera viteza la valoare pentru dezvoltarea produselor și platformelor lor digitale.

Our Practices

Ness a fost calificat ca un performant puternic în raportul Forrester Wave pentru furnizorii de servicii de dezvoltare software software Midsize din T2, 2019. „Are un accent bun pe inginerie solidă și pe furnizarea de arhitecturi software moderne.”

The Forrester Wave™: Furnizorii de servicii de dezvoltare a software-urilor mijlocii, T2 2019
Forrester

Alătură-te echipei Ness

Ness este un loc minunat pentru a lucra la programe inovatoare cu colegi și clienți din toată lumea. Aici, există multe oportunități de a vă dezvolta cariera și de a vă extinde expertiza prin schimburi de cunoștințe la nivel local și companie, programe de inovare, cum ar fi hackathons și colaborări cu Ness Connected Labs, și multe oportunități de formare personală. Viața la Ness este și distractivă, iar Nessienii participă la o varietate de ieșiri în echipă, sărbători la birou, evenimente în familie și activități pentru a sprijini comunitățile în care lucrăm și trăim.

Join our team

The sky was cloudless and of a deep dark blue.