Ness România proiectează, construiește și integrează platforme digitale și software, care ajută organizațiile și companiile să atragă clienți, să-și diferențieze mărcile și să-și crească afacerile.

La Ness, ingineri software, experți în date și consultanți de afaceri lucrează împreună cu clienții la găsirea unor soluții optime, care să ducă atât la identificarea oportunităților cât și la dezvoltarea platformelor sau a sistemelor existente.

Ness in Romania

Iași Technology Innovation Center

Cu peste 350 de talanți, 15+ clienți și o gamă vastă de tehnologii, Ness Iasi Technology Innovation Center servește piețe verticale cheie care includ Educație, Media și Editura, Servicii financiare, Transporturi, Divertisment, Software și High-End Technology.

Suntem mândri contribuitori la succesul afacerilor partenerilor noștri – lideri ai industriilor pe care le reprezintă. Experiența noastră în dezvoltarea de produse și platforme software, cercetare, inginerie de experiență, agile și management de proiecte și produse permite partenerilor noștri să se concentreze pe atingerea obiectivelor strategice și creșterea acestora. Lucrăm la o gamă vastă de tehnologii: Scala, Java, .NET, Angular, QA Automation, Groovy on Grails, Haxe, Android și iOS.

Parteneriatele noastre se bazează pe centre de dezvoltare extinsă (EDC), alcătuite în prezent doar de clienți străini. Creăm echipe integrate și de co-brand, care sunt complet aliniate obiectivelor de afaceri. Echipele tehnologice funcționează ghidate de o metodologie Agile Adaptive, instrumente integrate și guvernare completă.

Timișoara Technology Innovation center 

Cu peste 160 de ingineri software talentați la bord, Centrul de inovare tehnologică din Timișoara este de așteptat să crească la câteva sute de angajați în următorii trei ani.

Centrul este axat pe furnizarea de soluții de ultimă generație pentru clienții Ness atât în SUA, cât și în Europa. Timișoara fiind cunoscută pentru baza sa de talente în arenele Automotive și Big Data.
Pentru a permite transformarea digitală a clienților săi, Ness investește în a deveni cel mai dorit angajator pentru cei mai strălucitori ingineri din Timișoara pe segmente precum: automtive, Internet of Things, Big Data, sisteme încorporate, dezvoltare web, mobile development, dezvoltare cloud și machine learning.

Pană în prezent echipa Ness din Timișoara a ajutat clienții să dezvolte o serie soluții inovatoare printre care:

Sprijinirea Veoneer în crearea de sisteme de siguranță activă pentru industria automobilelor, folosind date de la diverși senzori de vehicule.

Creearea unei platforme de urmarire si distriburie in timp real a drepturilor de autor pentru una dintre cele mai mari companii de media din lume.

Platforme dedicate retailerilor și marketerilor care să crească veniturile prin personalizarea mixului de produse pentru clienți.

Ness Digital Engineering

Ness Digital Engineering Iasi
United Business Center 2
Strada Palas 5C, Iași 700259
+420372 805 800
Ness Digital Engineering Timisoara
United Business Center 2
Aristide Demetriade 1, Timisoara
+40372 805 900