Pentru a permite transformarea digitală, organizațiile adoptă abordări moderne de dezvoltare a software-ului pentru a accelera timpul de introducere pe piață și îmbunătățirea rezultatelor de calitate.

La Ness metodologiile Agile & DevOps nu sunt simple instrumente, ci mai degrabă procese care necesită planificare și adaptare la mediul specific, setul de competențe și produsele unui client pentru a avea succes.

 

Împreună cu clienții noștri, evaluăm, oferim recomandări și punem în aplicare aceste metode prin programe reale, pentru a ne asigura că adoptarea și utilizarea sunt cu adevărat durabile. Aducem această gândire agilă în tot ceea ce facem. Clienții noștri apreciază ritmul pe care îl aducem precum și metodologia clară. Ness este una dintre primele companii care a adoptat Distributive Agile, ceea ce ne permite să angajăm într-un proiect, pe cel mai talentat inginer din colegii noștri de pe glob. Ness aduce nu numai aceste capacități tehnice, ci și experiență organizațională valoroasă care să ajute la conducerea unor schimbări importante ale culturii pentru a sprijini metodele Agile și DevOps.

Experiență Agile & DevOps, instrumente integrate și valori masurabile ale programului

Ingineria produselor agile

Ness este un recunoscut expert în dezvoltarea agilă, în inginerie cu platforme performante la scară largă, cu foi de parcurs care cresc valoarea platformei în timp. Procesul nostru aliniază echipele cu obiectivele de afaceri și implementează procese de management colaborativ. De asemenea utilizăm instrumente, practici și fluxuri de lucru agile, care permit proiectanților și inginerilor să repete rapid rezultatele obținând o mai mare predictibilitate, productivitate și calitate a produsului.

Expertiza DevOps

Ness a adoptat devreme metodele DevOps pentru a aduce o îmbunătățire rapidă și continuă a ciclurilor de viață ale produsului. Metodologiile noastre DevOps includ integrare continuă / livrare continuă (CI / CD), testare continuă, planificare continuă, experimentare și monitorizare continuă.

Integrated Tool-Chain & Dashboards

Un set de instrumente de dezvoltare oferă actualizări instantanee de stare.

Tablouri de bord centralizate, cu vederi bazate pe rolul datelor de la fiecare instrument și fiecare echipă, măsoară progresul și identifică provocările din timp.

Metode tehnice și de calitate

Împreună, identificăm valori care se aplică cel mai bine obiectivelor dumneavoastră de afaceri. Creăm apoi un program cuprinzător care vă oferă o imagine detaliată a eficienței procesului de dezvoltare și care facilitează îmbunătățirea continuă în întreaga organizație.

Work in Action

Modernizarea unei platforme de plăți

Am modernizat platforma de plată de bază a unui client, incluzând automatizarea proceselor de onboarding a comercianților pentru a accelera time to revenue,  adăugând funcții pe platforma sa de digital marketing pentru a sprijini internaționalizarea, și integrând noi metode de plată pentru a servi noi consumatori. Platforma modernizată prelucrează mai rapid tranzacțiile și distribuie volumul de muncă pentru a reduce riscul.

Implementarea unei strategii PaaS

Am ajutat un retailer internațional cu modernizarea platformei, analize avansate de date (clickstream) și prototipare rapidă a soluțiilor pentru identificarea și creșterea conversiei posibilităților de vânzare încrucișată a marjei superioare. Ness a implementat, de asemenea, o strategie Platform-as-a-Service pentru a facilita integrarea aplicațiilor cu alte sisteme majore de vânzare cu amănuntul, care a redus costurile de operare și întreținere pentru sprijinirea platformelor complementare.

Construirea unei platforme de difuzare media

Am ajutat un client să-și crească amploarea globală prin construirea unei platforme de difuzare media de pionierat, cu mai multe canale (inclusiv ingest, conținut și drepturi de gestionare, redare și facturare) pentru a monetiza în continuare media digitală și a vinde conținut către noi segmente de audiență. De asemenea, am dezvoltat modele cu latență scăzută, căutare de generație următoare și API-uri partenere pentru a îmbunătăți experiența generală a clienților.