Ness ajută clienții să acceseze valoarea prezentată de Internet of Things (IoT) pentru a implementa modele de operare mai bune și noi oportunități de afaceri, inclusiv produse și servicii în jurul dispozitivelor IoT, aplicații, platforme și raportări & analize.

Provocările clientului pe care le rezolvăm

  • Avem oportunități fezabile de a folosi soluții condition-based sau predictive maintenance?
  • În ce moduri poate folosi compania IoT pentru a-și gestiona mai bine lanțul de aprovizionare?
  • Cum putem îmbunătăți modul în care prezentăm datele IoT utilizatorilor finali, astfel încât acestea să fie mai inteligibile și mai vizibile?
  • În ce moduri putem folosi datele IoT pentru a ne moderniza platformele și pentru a crea oportunități de inovare?
  • Cum ar recomanda experții compania să concilieze cel mai bine standardele și protocoalele concurente din IoT?

Internet of Things (IoT) solutions

Platforme IoT

Dezvoltarea aplicațiilor IoT și sprijinirea strategiilor de achiziție și agregare a datelor pentru a alimenta o analiză mai eficientă a datelor. Ness ajută clienții să stabilească și să aplice cea mai potrivită combinație de metode de analiză – predicativă, în timp real, cognitiv și învățare automată – pentru a permite mai bine deciziile de afaceri informate despre date.

Field Devices

Implementarea de soluții pentru a permite transmiterea efectivă a datelor între dispozitive prin rețele restricționate sau gateway-uri IoT, inclusiv achiziție și vizualizare de date locale, comunicare fără fir și prin cablu, reducere de date locale și dispozitive fizice și senzori. Ness are expertiză în implementarea protocoalelor de comunicații optime, definind ce date pot fi procesate local sau în cloud, precum și ciclul de viață End-to-End (E2E) și gestionarea activelor senzorilor IoT.

Work in Action

Proiectarea unui termostat inteligent

Am ajutat la realizarea unui termostat inteligent, permițând soluției Connected Home să colecteze și să analizeze date de la contoare inteligente, contoare standard, contoare solare și mufe inteligente. Soluția integrează servicii de date end-to-end cu analiză pentru a urmări consumul de energie și pentru a atenționa clienții despre modele de utilizare neobișnuite și ineficiente.

Implementarea întreținerii bazate pe condiții

Inginerii noștri de software au colaborat cu inginerii mecanici ai unui client pentru a crea o aplicație de întreținere bazată pe condiții. Inspectorii și inginerii clientului pot vizualiza datele operaționale pentru a determina nevoile de întreținere pentru a menține performanța mașinii și pentru a reduce timpul de oprire.

Construirea unei platforme telematice

Am profitat de Internet of Things, analiza datelor, cloud și expertiza noastră Smart Mobility pentru a oferi o platformă telematică modernă pentru administratorii de flote ale unui client. Soluția a inclus reproiectarea fluxului de lucru al inginerului care a redus timpul de instalare pentru unitățile de monitorizare a vehiculelor de la bord, de la mai mult de o oră la câteva minute.