Ness își trage cunoștințele dintr-o gamă largă de discipline legate între ele prin gândirea de proiectare. Pe baza gamei de cercetare, idee, strategie de produs și client, proiectare a serviciilor și implementarea experienței utilizatorului, aplicăm știința alături de artă pentru a crea produse și servicii digitale repetabile, testabile, măsurabile și memorabile.

Provocările clientului pe care le rezolvăm

  • Cum poate compania să îmbunătățească experiența clienților și să crească retenția și veniturile?
  • Clienții percep călătoria pe care o oferim clienților ca fiind mai valoroase decât ofertele concurenților noștri?
  • Ce idei am ratat în cercetarea noastră sau în datele care ar putea genera noi oportunități de afaceri?
  • Cum putem stabili procese care conduc mai consistent generarea de idei și inovația?
  • Cum ne putem traduce mai bine ideile în prototipuri acționabile și produse minime viabile?
  • Cum putem folosi cu atenție tehnologii mai noi, precum interfețele de conversație, pentru a îmbunătăți experiența clienților?
    Experiență soluții de proiectare

 

Service Design

Orchestrând interacțiunea oamenilor, artefactelor, proceselor și infrastructurii într-un sistem digital de servicii coezive care optimizează valoarea afacerii și oferă o experiență perfectă pentru clienți sau angajați.

Optimizarea procesului

Îmbunătățirea holistică a proceselor de afaceri și validarea utilității lor în contextul interacțiunilor umane cotidiene.

Change Management

Asigurarea faptului că produsele, platformele și serviciile digitale recent construite sunt tranzitate cu succes și utilizate în mod eficient de-a lungul ciclului lor de viață de angajați, parteneri și clienți.

Strategie de produs

Alinierea strategiei de afaceri, a pieței și end-user research cu fezabilitatea tehnică pentru a acorda prioritate unui road-map cuprinzător al produsului.

Ideaţie

Accelerarea inovării și validarea strategiei cu iterații de soluții posibile la provocările de afaceri, ceea ce duce la o viteză crescută pe piață și un risc redus.

 

Human-Centered Research

Efectuarea investigației sistematice a utilizatorilor, nevoile, dorințele și punctele lor de îngrijorare, comparativ cu tendințele de piață și client value propositions. Acest lucru validează strategia și oferă un context și o perspectivă completă asupra procesului de proiectare.

 

Strategie CX

Maparea interacțiunilor dintre o organizație și clienții acesteia pe diferite puncte de contact pentru a permite flexibilitatea și îmbunătățirea strategică, legând experiența clienților direct cu veniturile.

Design UX & UI

Analiza și adaptarea proceselor, a interactivității și a straturilor de prezentare pentru a îmbunătăți experiența generală a utilizatorului și satisfacția oferită de interacțiunile cu produsul.

Work in Action

ExperienceDesign-WIA-1
Redefinirea experienței la bord

Am colaborat cu echipa de inovare a unui client de servicii financiare pentru a înțelege cerințele și limitările procesului său actual de înregistrare a clienților, astfel încât i-am putut ajuta să reducă numărul de pași și fricțiunea pe parcursul procesului. Am redefinit experiența într-un mod extrem de intuitiv folosind cele mai noi tehnologii, ceea ce a redus pașii procesului cu 60% și a crescut numărul de clienți noi.

ExperienceDesign-WIA-2
Construirea unui tablou de bord de analiză

Am creat un tablou de bord analitic pentru a monitoriza o flotă de vehicule și pentru a permite clientului să localizeze probleme de performanță, tendințe și evidențe mult mai devreme decât era posibil înainte. În total, au fost proiectate șase instrumente diferite de bord, inclusiv un afișaj central care permite managementului să supravegheze întreaga flotă.

ExperienceDesign-WIA-3
Construirea unei platforme de difuzare media

Am ajutat un client să-și crească amploarea globală prin construirea unei platforme de difuzare media de pionierat, cu mai multe canale (inclusiv ingest, conținut și drepturi de gestionare, redare și facturare) pentru a monetiza în continuare media digitală și a vinde conținut către noi segmente de audiență. De asemenea, am dezvoltat modele cu latență scăzută, căutare de generație următoare și API-uri partenere pentru a îmbunătăți experiența generală a clienților.