Ness ajută companiile să accelereze procesele de inginerie software, astfel încât să-și poată aduce soluțiile pe piață mai rapid, să îmbunătățească calitatea produselor și să câștige mai mult timp pentru inovație.

Provocările clientului pe care le rezolvăm

  • Cum putem accelera ciclurile de lansare a software-ului și timpul până la venituri?
  • Ce putem face pentru a crește fiabilitatea și predictibilitatea lansărilor noastre software?
  • Cum putem fi mai flexibili în adaptarea cerințelor clienților fără a afecta calitatea?
  • Ce instrumente putem folosi pentru a minimiza erorile și complexitatea codului?
  • Cum putem reduce efortul manual pentru a ne oferi mai mult timp pentru a ne concentra pe inovație?

 

Soluții de automatizare a ingineriei

Application Release Automation

Furnizarea de servicii de consultanță, precum și implementarea de soluții care accelerează ciclurile de eliberare a software-ului, incluzând capabilități de Continuous Integration (CI) pipeline, build & deployment automation, automatizare furnizări de infrastructură, inspecție cod și evaluare proces și instrument.

Test Automation

Furnizarea de servicii de consultanță și implementare pentru a ajuta clienții să automatizeze testarea, inclusiv testarea funcțională, testarea interfeței utilizatorului, API testing, testarea desktop / web / mobil, performance & security testing și Test-Driven (TDD), Behavior-Driven (BDD) și Metode Acceptance-Test Driven (ATDD) Development.

Work in Action

Automatizarea furnizării și testării

Am ajutat un furnizor de software să dezvolte platforme unificate pentru aprovizionare automată și pentru teste automate care acoperă API REST, puncte de extensie și protocoale. Cu aceste cadre, clientul a mărit acoperirea de testare a platformei de la 15% la 90% și timpul ciclului de testare comprimat cu 75%.

Extinderea automatizării testelor

Am lucrat cu o companie de software pentru a crește până la testare pentru executarea mai rapidă a testelor și detectarea anterioară a defectelor, extinzând totodată automatizarea testelor pentru a ușura captarea impacturilor între echipă atunci când lucrați pe o bază de cod comună. Certificarea de lansare a fost automatizată 100% și s-a realizat o reducere de 60% a problemelor software prioritare și a unor reveniri de producție zero.

Personalizarea proceselor Agile pentru echipe

Am personalizat un proces Agile Scrum pentru mai multe echipe distribuite pe diferite continente care lucrează pentru un furnizor de educație. Ness a ajutat și clientul să automatizeze mii de cazuri de testare și s-a concentrat pe automatizarea sprint folosind metodele TDD și ATDD. Efortul de execuție a testului a scăzut de la 1,5 luni la ½ zi și clientul și-a redus costurile de testare cu 25%.