Ness ajută companiile să construiască infrastructura de date potrivită, procesele de transformare și metodele de analiză, astfel încât să poată valorifica puterea datelor lor pentru a îmbunătăți productivitatea și a crește veniturile.

Provocările clientului pe care le rezolvăm

  • Care este cea mai bună metodă pentru companie de a implementa un cadru de date care să fie scalabil și care să evolueze pe măsură ce creștem?
  • Cum poate compania să îmbine eficient datele din mai multe surse pentru a crea noi perspective asupra afacerii noastre?
  • Ce oportunități de îmbunătățire operațională putem face față cu analize avansate de date?
  • Cum putem vizualiza datele într-un mod care este mai semnificativ pentru părțile interesate?
  • Care sunt modalitățile practice prin care putem valorifica Inteligența artificială (AI) și Machine Learning pentru a îmbunătăți modul în care facem afaceri?

 

Big Data & Analytics solutions

Infrastructură

Ajutăm clienții noștri să definească și să implementeze o infrastructură Big Data care acceptă cerințele de afaceri pentru scalabilitate, flexibilitate, securitate și accesibilitate. Aceasta include soluții de infrastructură premise, bazate pe cloud sau hybrid, gestionarea și monitorizarea infrastructurii și implementarea bazelor de date și a motoarelor de căutare a datelor.

Extract, Transform, Load (ETL)

Efectuarea ingerării, transformării și integrării datelor, în special pentru cantități mari de date din mai multe surse. Ness dezvoltă, de asemenea, un cadru de guvernare a datelor pentru a asigura proveniența datelor, integritatea datelor și procesele de autorizare internă îndeplinind cerințele clienților.

Data Analytics

Oferim business intelligence (BI) și vizualizare a soluțiilor, incluzând proiectarea strategiei BI, arhitecturi de date de date și depozite de date de întreprindere, tablouri de bord inteligente și alte tehnici de vizualizare. Ness are o experiență specială în a ajuta clienții să identifice aplicații practice pentru analize predictive, în timp real și cognitiv și în crearea de soluții de învățare a mașinilor care funcționează foarte eficient în mediile de producție.

Work in Action

BigDataAnalytics-WIA-2
Îmbunătățirea motorului de recomandare

O companie tehnologică ne-a cerut să o ajutăm să-și îmbunătățească funcțiile de recomandare, cu capacitatea de crawl-ui milioane de pagini web pentru informații despre conținut. Ness a creat o soluție scalabilă, bazată pe cloud, care combină extragerea datelor web cu maparea și indexarea informațiilor în timp real. Am definit o interfață vizuală ușor de utilizat pentru a accesa noi site-uri la bord, care reduc sursa de date la bord de la 2 zile la 2 ore.

BigDataAnalytics-WIA-1
Crearea unui 360-degree customer view

Ness a redus în mod semnificativ clienții de fricțiune experimentați la achiziționarea produselor unui client. Ness a creat o „sursă unică de adevăr” despre clienți prin agregarea datelor cheie despre clienți și parteneri. Reguli privind colectarea, curățarea și standardizarea datelor au fost stabilite între sistemele client și partener, astfel încât clientul să aibă o vedere de 360 de grade a datelor clienților în scopuri operaționale și de marketing.

Construirea unui enterprise data hub

Ne-am asociat cu echipa de inovare a unui client pentru a crea un Hub de date Enterprise care să includă ETL în timp real și transformerea datelor de tranzacție aproape în timp real. Aceasta a inclus date de precomputare referitoare la informațiile clienților pentru un modul anti-spălare de bani (AML). Soluția permite consumul mai rapid de date prin sisteme în aval și flexibilitatea datelor pe termen lung.