Ness este un recunoscut expert în agile development, în platforme de inginerie high-performance, cu roadmaps care cresc valoarea platformei în timp. Gândim din timp cele mai eficiente oportunități de integrare a întregului sistem – front-end, middleware, back-end, API-uri partenere – cu echilibrul adecvat de eficiență și flexibilitate, astfel încât întregile funcții să fie mai puternice decât suma pieselor.

Provocările clientului pe care le rezolvăm

  • Cum putem accelera dezvoltarea platformei cu rezultate de înaltă calitate?
  • Ce opțiuni de arhitectură de platformă ne vor ajuta să ne îndeplinim cel mai bine obiectivele de afaceri?
  • Cum putem minimiza riscul în timp ce ne modernizăm aplicațiile?
  • În ce moduri putem integra legacy și noi sisteme pentru a îmbunătăți flexibilitatea proceselor de afaceri?
  • Cum ne putem itera cel mai bine soluțiile actuale pentru a ține pasul cu nevoile pieței?

Cloud & Platform Engineering solutions

Build

Dezvoltarea de platforme globale scalabile, inclusiv soluții omnichannel și dezvoltare de platforme personalizate; Dezvoltarea platformei native în cloud cu platforme bazate pe PaaS, microservicii, containere și DevOps; adoptarea de noi tehnologii prin dovezi de concept și capabilități, cum ar fi interfețele conversaționale; și producerea de platforme de Data Science pentru a face Machine Learning pregătită pentru utilizarea în lumea reală.

Integrate

Facilitarea gestionării identității și a accesului; construirea de aplicații bazate pe API; și re-arhitectura integrărilor aplicațiilor folosind o strategie API.

Modernize

Migrarea și re-platformarea aplicațiilor către Cloud pentru a îmbunătăți scalabilitatea și flexibilitatea; re-arhitectura sau decuplarea interfeței de utilizator (UI) de la nucleul aplicației pentru a permite reîmprospătarea UI mai rapidă și cu un mai bun user-experience.

Sustain

Gestionarea și construirea de platforme software, inclusiv suportul de nivel 2 și 3, consolidarea sustenării aplicațiilor; Management LiveOps pentru aplicații cloud; și suport WebOps pentru aplicațiile de comerț electronic.

Work in Action

Modernizarea unei platforme de plăți

Am modernizat platforma de plată de bază a unui client, incluzând automatizarea proceselor de onboarding a comercianților pentru a accelera time to revenue,  adăugând funcții pe platforma sa de digital marketing pentru a sprijini internaționalizarea, și integrând noi metode de plată pentru a servi noi consumatori. Platforma modernizată prelucrează mai rapid tranzacțiile și distribuie volumul de muncă pentru a reduce riscul.

Implementarea unei strategii PaaS

Am ajutat un retailer internațional cu modernizarea platformei, analize avansate de date (clickstream) și prototipare rapidă a soluțiilor pentru identificarea și creșterea conversiei posibilităților de vânzare încrucișată a marjei superioare. Ness a implementat, de asemenea, o strategie Platform-as-a-Service pentru a facilita integrarea aplicațiilor cu alte sisteme majore de vânzare cu amănuntul, care a redus costurile de operare și întreținere pentru sprijinirea platformelor complementare.

Construirea unei platforme de difuzare media

Am ajutat un client să-și crească amploarea globală prin construirea unei platforme de difuzare media de pionierat, cu mai multe canale (inclusiv ingest, conținut și drepturi de gestionare, redare și facturare) pentru a monetiza în continuare media digitală și a vinde conținut către noi segmente de audiență. De asemenea, am dezvoltat modele cu latență scăzută, căutare de generație următoare și API-uri partenere pentru a îmbunătăți experiența generală a clienților.