Ness este un recunoscut expert în agile development, în platforme de inginerie high-performance, cu roadmaps care cresc valoarea platformei în timp. Gândim din timp cele mai eficiente oportunități de integrare a întregului sistem - front-end, middleware, back-end, API-uri partenere - cu echilibrul adecvat de eficiență și flexibilitate, astfel încât întregile funcții să fie mai puternice decât suma pieselor.

Provocările clientului pe care le rezolvăm

  • Cum putem accelera dezvoltarea platformei cu rezultate de înaltă calitate?
  • Ce opțiuni de arhitectură de platformă ne vor ajuta să ne îndeplinim cel mai bine obiectivele de afaceri?
  • Cum putem minimiza riscul în timp ce ne modernizăm aplicațiile?
  • În ce moduri putem integra legacy și noi sisteme pentru a îmbunătăți flexibilitatea proceselor de afaceri?
  • Cum ne putem itera cel mai bine soluțiile actuale pentru a ține pasul cu nevoile pieței?

Cloud & Platform Engineering solutions

Build

Dezvoltarea de platforme globale scalabile, inclusiv soluții omnichannel și dezvoltare de platforme personalizate; Dezvoltarea platformei native în cloud cu platforme bazate pe PaaS, microservicii, containere și DevOps; adoptarea de noi tehnologii prin dovezi de concept și capabilități, cum ar fi interfețele conversaționale; și producerea de platforme de Data Science pentru a face Machine Learning pregătită pentru utilizarea în lumea reală.

Integrate

Facilitarea gestionării identității și a accesului; construirea de aplicații bazate pe API; și re-arhitectura integrărilor aplicațiilor folosind o strategie API.

Modernize

Migrarea și re-platformarea aplicațiilor către Cloud pentru a îmbunătăți scalabilitatea și flexibilitatea; re-arhitectura sau decuplarea interfeței de utilizator (UI) de la nucleul aplicației pentru a permite reîmprospătarea UI mai rapidă și cu un mai bun user-experience.

Sustain

Gestionarea și construirea de platforme software, inclusiv suportul de nivel 2 și 3, consolidarea sustenării aplicațiilor; Management LiveOps pentru aplicații cloud; și suport WebOps pentru aplicațiile de comerț electronic.

Work in Action

Modernizarea unei platforme de plăți

Am modernizat platforma de plată de bază a unui client, incluzând automatizarea proceselor de onboarding a comercianților pentru a accelera time to revenue,  adăugând funcții pe platforma sa de digital marketing pentru a sprijini internaționalizarea, și integrând noi metode de plată pentru a servi noi consumatori. Platforma modernizată prelucrează mai rapid tranzacțiile și distribuie volumul de muncă pentru a reduce riscul.

Implementarea unei strategii PaaS

Am ajutat un retailer internațional cu modernizarea platformei, analize avansate de date (clickstream) și prototipare rapidă a soluțiilor pentru identificarea și creșterea conversiei posibilităților de vânzare încrucișată a marjei superioare. Ness a implementat, de asemenea, o strategie Platform-as-a-Service pentru a facilita integrarea aplicațiilor cu alte sisteme majore de vânzare cu amănuntul, care a redus costurile de operare și întreținere pentru sprijinirea platformelor complementare.

Content-WIA-1
Construirea unei platforme de difuzare media

Am ajutat un client să-și crească amploarea globală prin construirea unei platforme de difuzare media de pionierat, cu mai multe canale (inclusiv ingest, conținut și drepturi de gestionare, redare și facturare) pentru a monetiza în continuare media digitală și a vinde conținut către noi segmente de audiență. De asemenea, am dezvoltat modele cu latență scăzută, căutare de generație următoare și API-uri partenere pentru a îmbunătăți experiența generală a clienților.

Contactează-ne să afli mai multe

Ne place să lucrăm colaborativ cu clienții noștri, asa că te rugăm să ne trimiti întrebările tale dacă vrei să afli mai multe despre serviciile noastre.
Browser warning
We noticed that you are using Internet Explorer. Not all of our website’s functions will work on Internet Explorer. For a better experience, we recommend that you visit us on a different browser. Click here for a list of the latest versions.