Ness ajută clienții să gestioneze și să își evolueze continuu produsele și platformele digitale prin serviciile de dezvoltare și întreținere a aplicațiilor (ADM). Multe întreprinderi investesc foarte mult în construirea de soluții de ultimă oră, doar pentru a rămâne în urmă, deoarece nu au road mapul sau resursele necesare pentru a menține acest avantaj. Ness ajută constant companiile să execute pe road-mapurile lor digitale, să anticipeze schimbările și să adapteze tehnologiile pentru a se alinia la noile cerințe de afaceri.

Provocările clientului pe care le rezolvăm

  • Cum poate compania să își modernizeze cel mai bine platformele și să încorporeze tehnologii emergente cu risc minim?
  • Cum putem folosi API-urile și alte soluții pentru a integra mai bine aplicațiile vechi cu aplicații noi?
  • Cum putem extinde managementul aplicațiilor noastre, astfel încât soluțiile noastre să rămână actuale și relevante?
  • Ce oportunități avem pentru a crește transparența și predictibilitatea în ciclurile noastre de lansare?
  • Ce cadre, cele mai bune practici și măsuri ar trebui să implementăm pentru a asigura consecvența în modul în care ne gestionăm aplicațiile?

 

Soluții de dezvoltare și întreținere a aplicațiilor (ADM)

Servicii ADM de bază

Oferind soluții ADM scalabile, end-to-end, de la analiza cerințelor până la implementare și management. Serviciile includ dezvoltarea aplicațiilor, întreținerea aplicațiilor, transformarea aplicațiilor și verificarea și validarea aplicațiilor. De asemenea, Ness ajută frecvent clienții cu modernizarea aplicațiilor vechi, inclusiv raționalizarea portofoliului, evaluările arhitecturii, migrația platformei, migrarea și consolidarea datelor, transformarea API, modernizarea Omnichannel și îmbunătățirea experienței utilizatorului.

Guvernare

Asigurarea unui cadru ADM care este robust și repetabil pentru a asigura transparență în procesul de dezvoltare software și predictibilitate în ciclurile de lansare. Serviciile includ Program Management, Build & Release Management, Configuration Management, Quality Management, Metrics & SLA Management, și  Knowledge Management personalizate pentru a sprijini nevoile de afaceri ale fiecărui client.

Work in Action

ApplicationMaintenance-WIA-1
Automatizarea ingestiei de conținut și a fluxurilor de lucru

Am arhitecturat o soluție ecosistemică progresivă de cunoștințe. Sistemul a îmbunătățit eficiența publicării scriitorilor de conținut automatizând ingestia de conținut în ecosistem și stocând toate resursele într-o locație centrală într-un format standard HTML5. Drept urmare, clientul are acum o soluție de întreprindere pentru gestionarea și publicarea resurselor sale pentru utilizatorii finali.

ApplicationMaintenance-WIA-3
Crearea unei arhitecturi mai flexibile

Am reorganizat o platformă digitală folosită de analiștii financiari pentru a accesa produsele financiare ale clientului nostru. Echipa noastră a introdus o arhitectură mai modernă și flexibilă care a permis clientului să se adapteze cerințelor clienților săi la schimbarea rapidă și să economisească 20% din cheltuielile operaționale. Acest efort de modernizare a aplicației a inclus executarea a sute de proiecte critice de dezvoltare și suport.

ApplicationMaintenance-WIA-2
Sprijinirea soluțiilor critice pentru afaceri

Am oferit întreținere și asistență pentru aplicații critice pentru un client de resurse naturale, ceea ce a dus la aderarea 100% la SLA și la reducerea timpului de rezoluție a apelurilor și a timpului / ticket mediu. Serviciile au inclus îmbunătățiri ale procesului și productivității, cum ar fi colectarea jurnalelor de date istorice și a datelor, crearea unui depozit de cunoștințe și revizuirea ghidurilor de estimare.