La Ness poți fi tu însuți. Ideile tale vor fi apreciate și încurajate iar munca ta va conta. Aici vei lucra alături de oameni extraordinari, într-un mediu viu unde vei găsi  multă susținere.

Vei avea ocazia să fii o parte importantă în proiecte care fac diferența și care influențează viețile a milioane de oameni din întreaga lume.

La Ness vei lucra cu unele dintre cele mai strălucitoare minți din industrie și vei explora cele mai noi tehnologii – toate colaborând strâns cu mai multe echipe din întreaga lume.

Valorile noastre ajută la alimentarea ideilor fresh, încurajează feedback-ul și motivează abordări unice pentru rezolvarea problemelor și găsirea soluțiilor optime pentru clienții noștri.

Colegii noștri au multe căi  prin care se pot dezvolta personal și profesional: cursuri, programe de învățare, webinarii, hackathons, schimb de tehnologii și multe altele.

Ne mândrim cu munca noastră și credem, de asemenea, într-o viață echilibrată. Probabil nu mai trebuie să îți spunem că avem unele dintre cele mai tari team building-uri, party-uri, concursuri creative și activități de susținere a comunităților noastre.