La Ness învătarea este cea care ne alimentează inspirația, creativitatea și care sustine inovația în tot ceea ce facem.

 

La Ness creăm platforme digitale și produse software pentru unele dintre cele mai inovative companii din lume. Suntem recunoscuti pentru expertiza noastra iar secretul nostru este invatarea continua.

Prin intermediul Ness Academy si a programului EDGE, avem grijă ca fiecare dintre colegii noștri să aibe opțiuni variate de învățare și de dezvoltare personala și profesională.

Prin EDGE am creat comunități interne (COP's) care împart cunostinte și experiențe cu toți ceilalți membrii.

La Ness Academy o echipă de experți din Europa, SUA și Asia pregatește programe de învătare variate, actuale și relevante atât pentru prezent cât și pentru viitor.

La Ness Avem platforme de învătare, webinarii și traininguri în aproape toate domeniile care folosesc tehnologia digitală.

De asemenea oferim tuturor colegilor acces la mai mlte platforme de e-learning unde se pot găsi cursuri de dezvoltare personala, coaching sau chiar oportunitatea de a obține certificări în diferite domenii.

Contactează-ne să afli mai multe

Ne place să lucrăm colaborativ cu clienții noștri, asa că te rugăm să ne trimiti întrebările tale dacă vrei să afli mai multe despre serviciile noastre.
Browser warning
We noticed that you are using Internet Explorer. Not all of our website’s functions will work on Internet Explorer. For a better experience, we recommend that you visit us on a different browser. Click here for a list of the latest versions.