La Ness încurajăm autenticitatea și ideile fresh iar pentru colegii noștrii am pregătit o platformă de beneficii unde poti alege dintr-o multitudine de oferte in fiecare lună.

Search for jobs
Search for jobs close clear
location tab
role tab

A lucra la Ness înseamnă a face parte dintr-o comunitate inovatoare.

Oferim angajaților noștri proiecte provocatoare pe o gamă variată de domenii, precum și oportunitatea de a colabora cu un grup de parteneri care sunt lideri în industriile în care activează.

La Ness, veți creea produse și platforme digitale pentru unele dintre cele mai inovatoare companii din domeniile lor. Colegii noștri își folosesc abilitățile și ideile pentru a-i ajuta pe clienții noștri să își reinventeze afacerile folosind cele mai noi soluții, tehnologii și instrumente digitale. Fiecare „Nessian” (angajat Ness) are oportunitatea de a-și modela cariera și experiențele la Ness.

Ness CEO „Colaborarea cu Ness și clienții noștri globali este o oportunitate excelentă. Echipa Ness este încântată de inovațiile pe care le creează, folosind tehnologii de vârf pentru a aduce pe piață produse și servicii digitale noi. La Ness îi ajutăm pe angajații noștri să își realizeze visele legate de carieră. ”

Featured jobs See all
Bangalore, India | 19 Jan 2021
NodeJS, AWS (AWS plumbing and orchestration), SQS, SES Node.js typescript middle tier (90%...
Bangalore, India | 18 Jan 2021
1. .Net with AWS developer · Should be strong in C#.net· Should have...
Bangalore, India | 15 Jan 2021
We are hiring Tibco 6.x Developers those can be part of our e-Commerce projects based out of Ness Bangalore....

Viața la Ness

La Ness poți fi tu însuți. Ideile tale vor fi apreciate și încurajate iar munca ta va conta. Aici vei lucra alături de oameni extraordinari, într-un mediu viu unde vei găsi  multă susținere.

Experiențe la Ness

Barbora Novotna, Software Engineer

Ness este una dintre cele mai bune oportunități pe care le veți obține. Daca aș descrie Ness in trei cuvinte, aș spune că este: rapid, inovator și de ultimă generație. Participarea la o varietate de proiecte face ca munca ta de zi cu zi să fie o experiență unică.

Marc Rachiele, Senior Client Executive

Ca angajat recent, am fost foarte de impresionat de calitatea și calibrul colegilor mei. Munca în echipă este o prioritate, iar asociații noștri sunt întotdeauna dispuși să se autodepășească pentru a oferi în mod constant o experiență de clasă mondială clienților noștri. Ne străduim să fim cei mai buni în tot ceea ce facem, în fiecare zi pentru fiecare client. Sunt mândru că spun că fac parte din familia Ness!

Eduard Popescu, Senior Software Engineer

Ceea ce îmi place în Ness este că dezvoltarea ta personală provine din „puterea multora” a echipei tale. Întotdeauna există un sentiment de apartenență și niciodată nu simt că lucrez singur. Aici, suntem frați și surori de cod.

Oportunități de învățare și dezvoltare

Oferim oportunitatea de a învăța și de a vă dezvolta cariera prin traininguri, cursuri online, webinarii create de către echipa noastră  CTO Ness și alți lideri cheie, Hackathons, Ness Tech Days, coaching personal și activități suplimentare de stimulare a carierei.

Prin intermediul Ness Academy si a programului EDGE, avem grijă ca fiecare dintre colegii noștri să aibe opțiuni variate de învățare și de dezvoltare personala și profesională.

Contactează-ne să afli mai multe

Ne place să lucrăm colaborativ cu clienții noștri, asa că te rugăm să ne trimiti întrebările tale dacă vrei să afli mai multe despre serviciile noastre.
Browser warning
We noticed that you are using Internet Explorer. Not all of our website’s functions will work on Internet Explorer. For a better experience, we recommend that you visit us on a different browser. Click here for a list of the latest versions.