Echilibrul dintre viața personală și cea profesională poate fi uneori o provocare greu de gestionat.

 

Stim cât de important este pentru fiecare dintre noi să avem timp și resurse atât pentru noi cât și pentru cei dragi nouă.

 

Iar cand evenimente mai mult sau mai putin asteptate apar in viața noastră, ne dorim ca fiecare angajat să știe că are are parte de tot suportul pe care îl putem oferi.

Tocmai de aceea am pregătit un pachet de beneficii consistente constând în bonusuri financiare, vacanțe, floating holidays, work from home policy, asigurări de sănătate și o platformă de beneficii de unde poți alege dintr-o multitudine de oferte în fiecare lună. 

Pe langă toate cele de mai sus, programul nostru intern, EDGE, vine cu traininguri, workshopuri si activități de engagement personalizate pe nevoile tale de dezvoltare personală si profesională. 

Desigur avem fructe proaspete în fiecare dimineată, o cafea despre care s-ar putea scrie povesti, playstation sau board games.

Contactează-ne să afli mai multe

Ne place să lucrăm colaborativ cu clienții noștri, asa că te rugăm să ne trimiti întrebările tale dacă vrei să afli mai multe despre serviciile noastre.
Browser warning
We noticed that you are using Internet Explorer. Not all of our website’s functions will work on Internet Explorer. For a better experience, we recommend that you visit us on a different browser. Click here for a list of the latest versions.