POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

NESS ROMÂNIA

Vă rugăm să consultați această secțiune în mod regulat, deoarece politica poate suporta modificări sau actualizări. Orice modificări semnificative ale acestei politici vor fi notificate.

Site-ul nostru este destinat atât persoanelor juridice, cât și persoanelor fizice și vom colecta anumite date cu caracter personal.

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii acestei politici înainte de a accesa site-ul nostru și de a ne trimite orice fel de date cu caracter personal.

Dacă sunteți de acord să continuați navigarea pe acest site, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs., în conformitate cu termenii prezentați mai jos.

În plus, vă rugăm să citiți Termenii și condițiile  și Politica privind cookie-urile .

Cine suntem noi?

Noi, NESS ROMÂNIA SRL („NESS”), suntem o echipă formată din 350 de profesioniști împărțiți două centre de inovare tehnologică din România. Ness construiește unele dintre cele mai cunoscute produse ale industriei tehnologice. Vrem ca talentele noastre să ne înțeleagă misiunea. Împreună, suntem aici pentru a ajuta companiile să concureze în economia digitală.

Ne puteți găsi aici: strada Palas nr. 5B, clădirea UBC 2, Iași, România

Datele de înregistrare:: NESS ROMANIA SRL | CUI 10175867 | Nr. Reg. Com. J22/62/1998

Ne puteți contacta prin intermediul formularului  de contact de pe site pentru orice informații suplimentare privind modul în care folosim datele dvs.

De unde colectăm date despre dvs.

În general, datele personale pe care le colectăm vor fi transmise de dvs. direct, prin e-mail, prin intermediul site-ului nostru sau sau a conturilor noastre de social media.

Este posibil să primim informații despre dvs. de la compania pe care o reprezentați pentru a menține relațiile comerciale dintre companiile noastre.

În toate cazurile în care primim date personale de la o persoană juridică, aceasta are obligația de a vă informa în acest sens.

Ocazional, când suntem în proces de recrutare, este posibil să colectăm date despre dvs. din platformele online specializate (eJobs, LinkedIn etc.) sau din CV-urile pe care ni le trimiteți prin pagina noastră „Cariere”.

De asemenea, atunci când interacționați cu noi pe rețelele de socializare (adică like, share, comentarii, recenzii etc.), vom avea în mod inevitabil acces la informații despre tine, în special date pe care le-ați făcut publice pe profilul dvs. de social media.

Cum folosim datele cu caracter personal

În secțiunile următoare vă descriem ce facem cu datele dvs.: scopurile pentru care prelucrăm datele dvs. personale, persoanele care au acces la aceste date, precum și locul în care le stocăm.

1. Interacțiune cu noi cu noi prin intermediul site-ului sau prin conturile de social media

Dacă ne trimiteți o solicitare utilizand informațiile de contact din site-ul nostru (pagina de contact) sau interacționați cu noi prin rețelele de socializare, vom folosi datele dvs. de contact și datele pe care ni le comunicați pentru a da curs solicitării dvs.

Date cu caracter personalNume, prenume, număr de telefon, adresă de e-mail, profilul social media, IP și orice alte date pe care ni le comunicați voluntar
Legalitatea prelucrăriiPrelucrăm datele pentru a face demersuri la solicitarea dvs. în vederea încheierii unui contract (Art. 6/1/b GDPR) sau în interesul legitim (Art. 6/1/f GDPR) pentru a răspunde oricărei întrebări, recomandări sau plângeri pe care ne-o trimiteți
Cu cine putem împărtăși datele dvs.
  • Furnizorii noștri de servicii, cum ar fi hostingul sistemelor IT, servicii de asistență tehnică și furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții
  • Companiile Grupului NESS, din care facem parte și noi
  • Autoritățile de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare, sau pentru a ne apăra drepturile în instanță

Vom dezvălui datele dvs. personale numai în măsura în care acestea sunt strict necesare pentru a asigura eficiența comunicării
Cât timp vom stoca dateleNu vom păstra comunicațiile mai vechi de 1 an, dacă nu s-a concretizat niciun tip de relație comercială sau profesională  între noi
Unde sunt stocate dateleDatele sunt stocate pe servere localizate în Uniunea Europeană
2.   Commercial information

We can send you information about our products and the services we provide if you have requested this information or if you are already our client and this information may be of particular interest to you. If you do not want such commercial communications on the personal email address, you can indicate a generic email address (eg office@compania.com) or you can ask us not to send such information. If you are no longer interested in the services we offer, you can request this at any time!

Date cu caracter personalNume, prenume, număr de telefon, adresă de e-mailși orice alte date pe care ni le comunicați voluntar
Legalitatea prelucrării
  • Prelucrăm datele pentru a face demersuri la solicitarea dvs. în vederea încheierii unui contract (Art. 6/1/b GDPR)
  • Vom prelucra datele în interes legitim dacă sunteți clientul nostru și considerăm că informațiile ar putea fi de mare interes pentru dvs. (Art. 6/1 / f GDPR)
Cu cine putem împărtăși datele dvs.
  • Furnizorii noștri de servicii, cum ar fi hostingul sistemelor IT, servicii de asistență tehnică și furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții
  • Companiile Grupului NESS, din care facem parte și noi
    • Autoritățile de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare, sau pentru a ne apăra drepturile în instanță
    Vom dezvălui datele dvs. personale numai în măsura în care acestea sunt strict necesare pentru a asigura eficiența comunicării
Cât timp vom stoca dateleNu vom păstra corespondență mai veche de 1 an, dacă nu s-a concretizat niciun tip de relație comercială sau profesională  între noi
Unde sunt stocate dateleDatele sunt stocate pe servere localizate în Uniunea Europeană
3.  Prelucrarea datelor în procesul de recrutare

In some cases, it is necessary for us to perform the search for suitable candidates.

Din când în când suntem nevoiți să căutăm colegii protiviți pentru a ne întări echipa.

Putem efectua această căutare fie în propria noastră bază de date, fie pe platforme online specializate (de exemplu, LinkedIn, eJobs etc.).

Vizualizarea profilului pe astfel de platforme online, chiar și fără o interacțiune, este în sine o prelucrare a datelor cu caracter personal.

În cazul în care vom decide că sunteți un potențial candidat viabil, atunci când vă vom contacta, vă vom trimite un link către politica de confidențialitate, astfel încât veți fi informați de la bun început despre ceea ce se întâmplă cu datele dvs.

Cu toate acestea, dacă nu mai sunteți interesat de oportunitățile de angajare pe care noi le oferim, puteți solicita în orice moment să nu mai fiți contactați, sau puteți solicita ștergerea datelor din baza de date a companiei noastre. Este posibil ca anumite tipuri de date să fie supuse unor obligații legale privind păstrarea/arhivarea, ștergerea lor nefiind posibila până la împlinirea termenului legal de păstrare.

Date cu caracter personal
  • Numele contului, imaginea profilului, numele, adresa, numărul de telefon, alte informații pe care le-ați publicat voluntar în contul dvs. și care sunt public disponibile
  • Datele pe care le avem deja despre dvs., stocate în baza de date a companiei, pe care ni le-ați trimis pentru în vederea participării în procesul de recrutare (CV și toate celelalte informații menționate la paragraful următor - 4 Prelucrarea datelor candidaților pentru recrutare, selecție și evaluarea talentului
Date personale sensibile și / sau demografice
  • Informații sensibile și / sau demografice obținute în timpul procesului de solicitare sau de recrutare, cum ar fi: cetățenie și / sau informații despre cetățenie, informații medicale sau de sănătate ale candidatului, date de origine rasială, etnică sau religioasă
Legalitatea prelucrării
  • Considerăm că oportunitatea de a va alătura echipei NESS este în interesul tuturor (interesul legitim Art. 6/1 / f GDPR)
Cu cine putem împărtăși datele dvs.
  • Furnizorii noștri de servicii, cum ar fi hostingul sistemelor IT, servicii de asistență tehnică și furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții
  • Companiile Grupului NESS, din care facem parte și noi
  • Autoritățile de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare, sau pentru a ne apăra drepturile în instanță
Cât timp vom stoca datele
  • Nu vom păstra datele candidaților cercetați (scouted) mai vechi de 3 ani.
  • Dacă ați solicitat să nu mai fiți contactat ulterior, vom păstra aceasta informație într-o listă a persoanelor care nu doresc sa fie contactate
  • Dacă ne-am uitat la profilul dvs. public, dar am considerat că jobul pentru care recrutam nu vi se potrivește, datele dvs. nu vor fi înregistrate în nicio bază de date
Unde sunt stocate datele
  • Datele sunt stocate pe servere localizate în Uniunea Europeană
4.  Prelucrarea datelor candidaților pentru recrutare, selecție și evaluare a talentelor

Dacă ați identificat pe site-ul nostru un post care vi se potrivește, tot ce trebuie să faceți este să vă încărcați CV-ul și să completați datele de identificare și de contact. Opțional puteți menționa profilul LinkedIn.

Vom prelucra datele din CV-ului dvs. și alte informații suplimentare pe care ni le furnizați pentru a evalua potențialul real și motivația dvs. astfel încât să putem identifica candidatul care se potrivește cel mai bine profilului căutat de NESS.

Important:

  • CV-ul pe care ni-l trimiteți nu trebuie să conțină date sensibile cu privire la (i) origine rasială sau etnică (ii) afinități politice (iii) credințe filozofice sau religioase; (iv) calitatea de membru al unui sindicat sau partid politic; (vii) istoricul infracțiunilor sau procedurilor penale și al pedepselor sau amenzilor aferente; (viii) săvârșirea oricărui comportament ilegal sau inadecvat și sancțiuni asociate; sau (ix) orice număr de identificare național al unei persoane.

Date cu caracter personal
  • Informații de contact, CV, certificări, competențe și calificări pentru postul dorit;
  • Numele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon și alte informații de contact;
  • CV sau scrisoare de intenție, experiență de muncă anterioară și / sau relevantă sau alte experiențe, educație, transcrieri sau alte informații pe care ni le furnizați
  • Informații din interviuri și discuții telefonice pe care le puteți avea, dacă este cazul;
  • Detalii despre tipul de post pe care îl căutați, salariul curent și / sau dorit și ale informații legate de pachetele de compensații și beneficii, dorința de a vă reloca sau alte preferințe de muncă și tipul de organizație preferat;
  • Informații din referințe și / sau informații primite în urma verificărilor de fond (dacă este cazul), inclusiv informații furnizate de terți; și / sau scrisori de recomandare;
  • Informații referitoare la istoricul relațiilor de muncă anterioare.
Date personale sensibile și / sau demografice
  • Informații sensibile și / sau demografice obținute în timpul procesului de solicitare sau de recrutare, cum ar fi: cetățenie și / sau informații despre cetățenie, informații medicale sau de sănătate ale candidatului, date de origine rasială, etnică sau religioasă
Legalitatea prelucrării
  • Prelucrăm datele dvs. pentru pentru a face demersuri la cererea dvs. înainte de încheierea unui contract (Art. 6/1 / b GDPR)
Cu cine putem împărtăși datele dvs.
  • Furnizorii noștri de servicii, cum ar fi hostingul sistemelor IT, servicii de asistență tehnică și furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții
  • Companiile Grupului NESS, din care facem parte și noi
  • Autoritățile de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare, sau pentru a ne apăra drepturile în instanță

Vom dezvălui datele tale cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar în scopul încheierii și derulării contractului

Cât timp vom stoca datele
  • Nu vom păstra datele candidaților care sunt mai vechi de 1 an
Unde sunt stocate datele
  • Datele sunt stocate pe servere localizate în Uniunea Europeană
5.  Îmbunătățirea serviciilor / produselor

Putem prelucra datele cu caracter personal pentru a ne îmbunătăți serviciile sau modul în care desfășurăm relațiile comerciale cu partenerii noștri de business.

În acest sens, prelucrăm în special informații din cereri / reclamații care ne permit să îmbunătățim calitatea serviciilor / produselor noastre. În acest scop, datele dvs. personale sunt prelucrate doar tangențial.

Date cu caracter personalNume, prenume, număr de telefon, adresă de e-mail
Legalitatea prelucrării
  • Prelucrăm datele dvs. în interesul nostru legitim, respectiv în scopul îmbunătățirii serviciilor sau a modului de desfășurare a relațiilor comerciale (art. 6/1 / f GDPR)
Cu cine putem împărtăși datele dvs.
  • Furnizorii noștri de servicii, cum ar fi hostingul sistemelor IT, servicii de asistență tehnică și furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții
  • Companiile Grupului NESS, din care facem parte și noi
  • Autoritățile de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare, sau pentru a ne apăra drepturile în instanță

Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acestea sunt strict necesare pentru a asigura îmbunătățirea serviciilor / produsului

Cât timp vom stoca dateleNu vom păstra datele candidaților care sunt mai vechi de 1 an
Unde sunt stocate dateleDatele sunt stocate pe servere localizate în Uniunea Europeană
6.  Încheierea contractelor și executarea solicitărilor clienților

Prelucrăm în special informațiile din documente și informațiile necesare pentru încheierea și îndeplinirea contractelor

Date cu caracter personalNume, prenume, număr de telefon, adresă de e-mail, semnătura, rolul în companie
Legalitatea prelucrării
  • Prelucrăm datele dumneavoastră pentru executarea unui contract (Art. 6/1 / b) GDPR)
Cu cine putem împărtăși datele dvs.
  • Furnizorii noștri de servicii, cum ar fi hostingul sistemelor IT, servicii de asistență tehnică și furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții
  • Companiile Grupului NESS, din care facem parte și noi
  • Autoritățile de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare, sau pentru a ne apăra drepturile în instanță

Vom dezvălui datele tale cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar în scopul asigurării derulării contractului

Cât timp vom stoca dateleNu vom păstra date personale cu o vechime de peste 3 ani, calculate din momentul încetariii contractului, cu excepția documentelor care fac obiectul condițiilor de păstrare impuse de legislația națională (spre exemplu datele contabile)
Unde sunt stocate dateleDatele sunt stocate pe servere localizate în Uniunea Europeană
7.  Facilitarea unei navigari ușoară și plăcută pe site-ul nostru

Când accesați site-ul nostru, colectăm date despre persoana dvs. prin identificatori online (cookie-uri și IP). Website-ul colectează automat anumite informații și le stochează în fișiere de jurnal. Folosim aceste informații pentru a putea proiecta site-ul nostru astfel încât să ne adaptăm mai bine la nevoile vizitatorilor. De asemenea, este posibil să folosim adresa dvs. IP pentru a ajuta la diagnosticarea problemelor serverelor noastre și pentru a gestiona site-ul, pentru a analiza tendințele, pentru a urmări mișcările vizitatorilor și pentru a colecta informații demografice generale, pentru a ajuta la identificarea preferințelor vizitatorilor. Puteți găsi mai multe informații despre cookie-uri, precum și despre cum puteți șterge cookie-urile și dezactiva urmărirea accesând Politică cookies disponibilă pe site-ul nostru

Date cu caracter personalInternet Protocol (IP), locația generală a computerului, dispozitivul (nivel de țară), istoricul de vizualizare a site-ului web, timestamp-ul, cerere / acțiune
Legalitatea prelucrării
  • Folosim cookie-uri care fac ca navigarea dvs. pe site-ul nostru să fie una ușoară și plăcută, în interesul nostru legitim (Art. 6/1/f GDPR)
  • Cookie-urile neesențiale nu sunt utilizate fără consimțământul dvs. (Art. 6/1 / a GDPR)
Cu cine putem împărtăși datele dvs.
  • Furnizorii noștri de servicii, cum ar fi hostingul sistemelor IT, servicii de asistență tehnică și furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții
  • Companiile Grupului NESS, din care facem parte și noi
  • Autoritățile de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare, sau pentru a ne apăra drepturile în instanță
  • Platforme de socializare, motoare de căutare
Cât timp vom stoca dateleVezi tabelul de mai jos
Unde sunt stocate dateleDatele sunt stocate pe serverele situate în Uniunea Europeană (ex. servere Google - Irlanda pentru cookie-uri terțe)

CookieDescriptionDurationType
_gaAcest cookie este instalat de Google Analytics. Înregistrează un ID unic care este utilizat pentru a genera date statistice despre modul în care vizitatorul folosește site-ul.2 aniDe analiza
_gatFolosit de Google Analytics pentru a accelera rata solicitării1 ziDe analiza
_gidAcest cookie este instalat de Google Analytics. Cookie-ul este utilizat pentru a stoca informații despre modul în care vizitatorii utilizează un site web și ajută la crearea unui raport de analiză a funcționării site-ului.1 ziDe analiza
collectAcest cookie este instalat de Google Analytics. Este utilizat pentru a trimite date către Google Analytics despre dispozitivul și comportamentul vizitatorului. Urmărește vizitatorul pe dispozitive și canale de marketing.Per sesiuneDe analiza
_fbpFolosit de Facebook pentru a livra o serie de produse publicitare, cum ar fi licitarea în timp real de la agenții de publicitate terți.3 luniMarketing
frFolosit de Facebook pentru a livra o serie de produse publicitare, cum ar fi licitarea în timp real de la agenții de publicitate terți.3 luniMarketing
GPSFolosit de Youtube pentru a înregistra un ID unic pe dispozitivele mobile pentru a permite urmărirea pe baza locației geografice GPS.1 ziMarketing
IDEFolosit de Google DoubleClick pentru a înregistra și raporta acțiunile utilizatorului site-ului web după ce a vizualizat sau a făcut clic pe unul dintre anunțurile agentului de publicitate, cu scopul de a măsura eficacitatea unui anunț și de a-l prezenta utilizatorilor.1 anMarketing
pagead/1p-conversion/#Neclasificat, utilizat de Google tag managerSesiuneMarketing
pagead/1p-user-list/#Neclasificat, utilizat de Google tag managerSesiuneMarketing
r/collectAcest cookie este utilizat pentru a trimite date către Google Analytics despre dispozitivul și comportamentul vizitatorului. Acesta urmărește vizitatorul pe dispozitive și canale de marketing.SesiuneMarketing
test_cookieFolosit de youtube pentru a verifica dacă browserul utilizatorului e acceptă cookie-uri.1 ziMarketing
trFolosit de Facebook pentru a livra o serie de produse publicitare, cum ar fi licitarea în timp real a agențiilor de publicitate terțeSesiuneMarketing
VISITOR_INFO1_LIVEÎncearcă să estimeze lățimea de bandă a utilizatorilor pe paginile din cadrul Youtube videoclipuri integrate.179 zileMarketing
YSCÎnregistrează ID-ul unic pentru a păstra statistici despre videoclipurile de pe Youtube pe care le-a văzut utilizatorul (Youtube)SesiuneMarketing
yt-remote-cast-installedStochează preferințele utilizatorului privind playerul video folosind video YouTube încorporat (Youtube)SesiuneMarketing
yt-remote-device-idStochează preferințele utilizatorului privind playerul video folosind video YouTube încorporat (Youtube)PermanentMarketing
yt-remote-fast-check-periodStochează preferințele utilizatorului privind playerul video folosind video YouTube încorporat (Youtube)PermanentMarketing
yt-remote-session-appStochează preferințele utilizatorului privind playerul video folosind video YouTube încorporat (Youtube)SessionMarketing
yt-remote-session-nameStochează preferințele utilizatorului privind playerul video folosind video YouTube încorporat (Youtube)SessionMarketing
8.  Când ne contactați prin intermediul rețelelor de socializare sau când împărtășiți informații de pe site

De fiecare dată când un utilizator al site-ului nostru partajează informații de pe site prin intermediul butoanelor integrate (link-uri) din rețelele sociale, NESS este responsabilă împreună cu rețeaua de socializare pentru prelucrarea respectivă. Este responsabilitatea NESS și a rețelei sociale (în calitate de operatori asociați) să prelucreze datele personale de identificare împărtășite între noi și rețeaua socială (de exemplu, cookie ID).

Date cu caracter personalNume, imagine, orice informații accesibile public în profilele dvs. din rețelele de socializare, sau comunicare în mod voluntar de dvs.
Legalitatea prelucrăriiPrelucrăm datele dvs. pentru pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (Art. 6/1 / b GDPR), sau în interesul legitim (art. 6/1 / f din GDPR) de a răspunde la orice întrebare sau reclamație pentru ne-o transmiteți
Cu cine putem împărtăși datele dvs.
  • Furnizorii noștri de servicii, cum ar fi hostingul sistemelor IT, servicii de asistență tehnică și furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții
  • Companiile Grupului NESS, din care facem parte și noi
  • Autoritățile de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare, sau pentru a ne apăra drepturile în instanță
  • Platforme de socializare, motoare de căutare
Vom dezvălui datele dvs. personale numai în măsura în care acestea sunt strict necesare pentru a asigura eficiența comunicării.
Cât timp vom stoca dateleÎn general, datele sunt stocate timp de un an de la data ultimei vizite.
Unde sunt stocate dateleDatele sunt stocate pe serverele situate în Uniunea Europeană (ex. servere Google - Irlanda pentru cookie-uri terțe)
Sunt datele colectate și prelucrate de către NESS în siguranță?

Am implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea și asigurarea informațiilor pe care le colectăm și prelucrăm.

Amintiți-vă însă că, din păcate, nici o transmisie de date nu este 100% sigură.

You are responsible for your username and password: keep them safe!

Sunteți responsabil pentru numele de utilizator și parola dvs. Păstrați-le în siguranță!

În cazul în care suspectați încălcarea confidențialității datelor dvs., vă rugăm să ne contactați imediat la adresa: privacy@ness.ro 

După finalizarea perioadei de păstrare a datelor, datele dvs. vor fi șterse sau anonimizate, dacă  informațiile ne-ar putea ajuta la îmbunătățirea calității produselor sau serviciilor noastre.

sau alt email dedicat aspectelor ce privesc protectia datelor

Transferurile internaționale de date personale

Informațiile dvs. personale pot fi transferate către destinatarii stabiliți în afara Spațiului Economic European, inclusiv companii ale grupului Ness din Israel, India, Singapore, Statele Unite și Canada. Ne vom asigura că toate transferurile au loc în conformitate cu legile de protecție a datelor aplicabile, inclusiv încheierea contractelor privind transferul datelor, dacă este necesar.

În cazul în care țara în care vom transfera datele dvs. nu a fost recunoscută ca oferind o protecție adecvată de către Comisia Europeană, vom autoriza transferul internațional de date numai operatorilor care oferă garanții adecvate și facilitează drepturi opozabile și căi de atac eficiente pentru persoanele vizate.

Dacă doriți mai multe informații despre modul în care pot fi transferate informațiile dvs. personale, vă rugăm să ne contactați folosind „Formularul GDPR” de pe site-ul nostru web.

Drepturile de care vă bucurați

Ca persoana vizată aveți drepturi legale specifice cu privire la datele dvs. cu caracter personal pe care le colectăm și prelucrăm. NESS vă respectă drepturile și vă asigură că ține cont în mod corespunzător de interesele dvs.

  • Retragerea consimțământului: pentru prelucrarea care se bazează pe consimțământul dvs., vă puteți retrage consimțământul în orice moment
  • Rectificarea datelor: În cazul în care observați că deținem date cu caracter personal eronate, ne puteți solicita în orice moment rectificarea datelor cu caracter personal care va privesc. Facem eforturi rezonabile pentru a păstra datele cu caracter personal - care sunt utilizate continuu și care sunt în posesia sau controlul nostru - exacte, complete, actuale și relevante, pe baza celor mai recente informații disponibile pentru noi.
  • Restricția prelucrării: În cazul în care va aflați intr-una din situatile de mai jos, puteți sa ne solicitati sa restrictionam prelucrarea datelor dvs.:
  • contestati corectitudinea datelor cu caracter personal pentru perioada în care noi trebuie sa verificam exactitatea,
  • prelucrarea este ilegală și soliciti restrictionarea prelucrării mai degrabă decat ștergerea datelor cu caracter personal,
  • nu mai avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal, dar le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept, sau
  • va opuneti prelucrării în perioada în care verificăm dacă motivele noastre legitime au intaietate fata de drepturile dvs.
  • Accesul la datele dvs: Ne puteți cere informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs., inclusiv informații cu privire la ce categorii de date, pentru ce sunt folosite, de unde le-am colectat, dacă nu sunt colectate direct de la dvs. și cui i-au fost dezvaluite, dacă este cazul. Puteți obține un exemplar de la noi, gratuit, continand datele cu caracter personal pe care le deținem despre tine. Ne rezervam dreptul de a percepe o taxă rezonabilă pentru solicitări abuzive.
  • Dreptul la portabilitate: La cerere, vom transfera datele cu caracter personal către un alt operator, acolo unde este posibil din punct de vedere tehnic, cu condiția ca prelucrarea sa fie necesara pentru executarea unui contract. Mai degrabă decat sa primiți un exemplar cu datele tale cu caracter personal, puteți solicita sa va transferăm datele direct către alt operator, specificat de dvs.
  • Dreptul la ștergere: Puteți obține de la noi ștergerea datelor cu caracter personal, în cazul în care:
  • datele dvs. nu ne mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost prelucrate;
  • vă opuneți prelucrării ulterioare a datelor cu caracter personal (a se vedea Dreptul de opozitie mai jos);
  • datele cu caracter personal au fost prelucrate în mod ilegal;
  • vă retrageti consimtamantul pe baza căruia are loc prelucrarea

                Cu exceptia cazului in care prelucrarea este necesara:

      • în vederea îndeplinirii unei obligații legale care necesita prelucrarea de către noi;
      • în special pentru respectarea cerințelor legale privind termenele de păstrare ale datelor;
      • pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.
      • Dreptul de opoziție: Puteți obiecta oricand la prelucrarea datelor cu caracter personal datorită situației speciale în care va aflati. În acest caz, nu vom mai prelucra datele cu caracter personal, dacă nu putem demonstra motive întemeiate, legitime și un interes major pentru prelucrarea sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept. Cand va opuneti prelucrării, va rugam sa menționați dacă doriți ștergerea datelor cu caracter personal sau restricția prelucrării acestor date.
      • Dreptul de a depune o plangere: În cazul unei pretinse încălcări a legislației în vigoare privind confidentialitatea, puteți depune o plangere la autoritatea de supraveghere pentru protecția datelor:
      • Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal completând formularul online disponibil la adresa https://www.dataprotection.ro/ index.jsp?page=Plangeri_pagina_principala
De retinut!

Perioada de timp: Vom încerca sa solutionam cererea dvs. în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, perioada poate fi prelungită din motive privind dreptul legal specific sau complexitatea solicitării.

Restrictionarea accesului: În anumite situații, este posibil sa nu putem sa va acordam acces la toate sau parte din datele cu caracter personal, din cauza unor restricții prevăzute de lege. Dacă va refuzăm solicitarea de acces, va vom comunica motivul refuzului.

Imposibilitatea identificarii: În unele cazuri, este posibil sa nu putem să identificăm datele cu caracter personal, din cauza lipsei elementelor de identificare furnizate în cererea pe care ne-o transmiteti. În astfel de cazuri, dacă nu furnizați informații suplimentare care sa permita identificarea dvs., nu vom fi în masura sa dăm curs solicitării de a exercita drepturile legale așa cum sunt descrise în aceasta sectiune.

Exercitarea drepturilor dvs. legale: Pentru a exercita drepturile legale, va rugăm sa contactați Responsabilul nostru cu Protecția Datelor în scris sau sub forma de text, pe adresa de email la privacy@ness.ro 

Mulțumim ca ați parcurs notificarea noastra de confidentialitate, ne-ar plăcea să ne lăsați feedback-ul cu privire la modul în care putem îmbunătăți aceasta politică.

Contactează-ne să afli mai multe

Ne place să lucrăm colaborativ cu clienții noștri, asa că te rugăm să ne trimiti întrebările tale dacă vrei să afli mai multe despre serviciile noastre.
Browser warning
We noticed that you are using Internet Explorer. Not all of our website’s functions will work on Internet Explorer. For a better experience, we recommend that you visit us on a different browser. Click here for a list of the latest versions.